Pornós lányok

Király Katival egy este a nyertes jutalma

kiraly_katiHazai amatőr és profi ertikus szexnovella írók versengenek az erotikus modellért: Lázban égnek írástudók tekintet nélkül nemre és korra. Kinek a fantáziáját ne mozgatná meg, ha egy bombázó a győztes jutalma? Király Kati playmate, erotikus modell ötlete volt, hogy egy felnőtt társkereső honlap látogatói írjanak vele kapcsolatos, szexuális töltetű elképzelt történeteket. A győztes egy kellemes estét tölthet a szépséggel. Elnyerheti egy igazi bombázó közelségét, aki kellően el tudja engedni erotikus fantáziáját. A fődíj, az egykori nyuszilány, Király Kati egy felnőtt párkereső honlapon várja a róla szóló pikáns történeteket. Már a pályázat címe is beszédes: mi tenne Ön Király Katival? – A Szexrandi.hu látogatói fele-fele arányban nők és férfiak, ezért számítok arra, hogy a gyengébb nem is szép számmal pályázik majd rám. Egyáltalán nem lenne ellenemre, ha a győztes közülük kerülne ki – mondja.
– A március 1-i határidő után én olvasom el és bírálom az írásokat. A fődíj egy vacsora kettesben velem, legfeljebb hármasban egy fényképezőgéppel – tájékoztat a szépség. A gyönyörű felnőtt modell reméli, hogy a sajtó jelenléte nem rémíti meg a jelentkezőket.
– Talán a győztesnek nem lesz ellenére, hogy a nyilvánosság előtt is felvállaljon. Persze nem hiszem, hogy valódi párom örülne, ha a vacsora után az éjszakát is együtt töltenénk a pályázóval.
Ez viszont akkor sem csak egy munkavacsora, a rólam leírtak tükrében ez azért annál jóval bizalmasabb hangulatú. Kati pályája tele volt kalandokkal, szerinte lehetne abból is győztes művet írni.
– 1999-ben megnyertem egy amerikai versenyt, amivel bekerültem a Genesis magazinba. Onnan kezdve a fotózásról és a forgatásokról szólt az életem. Érdekelt ez a világ, ahol kiélhettem az exhibicionista hajlamom. 2001-ben az amerikai és a magyar Playboyban is szerepeltem, amivel a népszerűségem még jobban nőt. Szívesen dolgoztam lányokkal, de csak velük, és ha olyan valakivel kerültem össze, akivel szimpatizáltunk is, akkor a rendezők hagytak minket szabadon dolgozni – avat be a sikamlós részletekbe az erotikus modell. (Borsonline) Király Kati ökölszex leszbi pornó videó – Király Katalin pornófilmek és képek

Király Katalin és Sophie Moone leszbikus pornóvideó:

Szólj hozzá