Celeb,  Pornós lányok,  Szexhírek cikkek

Kiszel Tünde bemutatta jubileumi naptárát

2011 naptár és buli. Kiszel Tünde ismét barátaival partizott. A műsorvezető születésnapja mellett jubileumi naptárának megjelenését is ünnepelte.
Az ünnepségen számos ismert ember jelent meg, többek között Tündével ünnepelt Fresh Andi, Kovács Lázár gyermekének anyja, Andrea és fellépett Cserna Ildikó operaénekes és Nkuya Sonia is. Tünde exkluzív frizurával és sminkkel jelent meg az Újlaki mulatóban tartott partin, ahol 2011-es kalendáriuma mellett a Donatelláról készültet is bemutatta, amelynek fotóit ezúttal is Kaszás Bence készítette. A partin éjfélig mulattak a vendégek, Tünde és szerelme Károly is kiválóan szórakoztak.
A hírességgel rajongói aranyvasárnap, december 19-én is találkozhatnak, amikor is Budapesten, a Ferenc körút egyik üzletben dedikálja naptárát.
További Kiszel Tünde szex, erotika, bulvár: Ganxsta pofán baszta Kiszel Tündét – Kiszel szőrös pináján gúnyolódott Hajdú – Pucér képeit mutogatta Kiszel, míg a lánya kórházban volt – Kiszel Tünde dominaként pózol naptárán – Kiszel Tünde szőrös pináját imádja a Napiszar – Kiszel álszeretőkkel baszta át a népet és a médiát – Kiszel Tünde csak nem bír a pinájával – Kiszel Tünde az Operabálon is kavar – Kiszel Tünde ápolatlan pinája és haja – Kiszel Tünde fiatalkori szexképei – Kiszel Tünde állatpornóval alázva – Kocsis Orsi és Kiszel Tünde képeire verik a faszukat a diliházban.

Egy hozzászólás

Szólj hozzá