Könnyűvérű nők, mint politikus feleségek

Egy bombázó csajt ki ne akarna magának, főleg ha annak már van szakmai előélete, tehát feltételezhető, hogy mint nő a legjobbat fogja nyújtani. Egy kis lenge előélet nem is árt, megindítja a fantáziát. Aztán nem otthon derül ki, hogy mi is van a ruha alatt, hogy pucsít, milyen a hasa. Orbán Viktor nem tudott személyes tanácsadója, Habony Árpád friss románcáról Kapócs Zsókával.
Rába Tímea (40), aki 13 éve felesége Tóbiás József (39) politikusnak, nem tagadja: nem egyszerű a családi életük, mert férje annyit dolgozik, hogy még neki is időpontot kell kérnie tőle, ha hétköznap valamilyen közös programot szeretne.
– Amikor összejöttem a párommal, nem tudtam, mivel jár az, ha egy politikussal kötöm össze az életemet. Az, hogy éjt nappallá téve dolgozik, és kevés az ideje, még most is sarkalatos probléma a családi életünkben. Sokat van távol, ha kormányon vannak, azért, ha nincsenek, akkor pedig azért. Természetesen, ahogy tud, ott van mellettem, segít mindenben, lehet rá számítani, de keveset tudunk együtt lenni. Ha programot szeretnék szervezni, akkor már jóval előtte be kell íratnom a naptárába. Nem is emlékszem rá, mikor volt olyan, hogy együtt tudtunk hétköznap ebédelni. Ha időpontot kérnék a férjemtől egy ebédre, talán összejönne – nevette el magát Rába Timi, aki férjével megállás nélkül azon dolgozik, hogy kapcsolatuk ugyanolyan harmonikus legyen, mint a kezdetekkor. – Sokan azt hiszik, hogy a politikusok alig dolgoznak, mindenre ráérnek. Én ezt megcáfolnám! – árulta el Rába Timi.
Persze nem ő az egyetlen ismert politikusfeleség. Kovács Patrícia színésznő tavaly nyáron ment feleségül az SZDSZ-es Gusztos Péterhez, míg Berecz János, az MSZMP Központi Bizottságának egykori tagja 23 éve él boldog kapcsolatban Sáfár Anikóval. Külföldön sem ritka egy ilyen szerelem: Nicolas Sarkozy, a francia elnök kedvese Carla Bruni színésznő.

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.