Bulvár,  Szexhírek cikkek

Kórházi szexuális erőszak miatt nyomoznak

nemi_eroszakKórházi szexuális bűnügyben nyomoznak a győri rendőrök – erősítették meg kedden a megyei főkapitányság sajtóügyeletén. Kálmán Gabriella közlése szerint egy 18 éves nő tett bejelentést, hogy a Zrínyi utcai kórház egy közhasznú munkása az intézmény területén akarata ellenére szexuális aktusra kényszerítette.
Rendőrségi forrásból úgy tudni: a nő korábban az épületkomplexumban működő anyás csecsemőotthon lakója volt, de nagykorúvá válása miatt ki kellett költöznie onnan, de – átmeneti jelleggel – a kórház épületében maradhatott. Egy kórházi forrás úgy tájékoztatott, hogy a sértett cselekvőképességet korlátozó gondnokság alatt áll.
További erőszakos közösülés bejegyzések: 12 évesre izgult a kisvárdai férfi – Megmentette a tinilányt az erőszaktól, ajándékot kapott – Brutális tinik: megerőszakolták, kínozták társukat – Kéjjel kínozta a kurvákat a magyar banda – Edith Vogelhut eszébe jutott, hogy őt is seggbe kúrta Polanski – Fiatalkorúak kólás üveggel és seprűnyéllel erőszakoltak – Nemi erőszakkal dugta a csajokat a svéd főrendőr – 10 év börtönt kapott a diákkal szexelő tanárnő – Pedofil férfit tartóztattak le Ausztriában – Verések és szexuális erőszak a kiskunhalasi pszichiátrián

Szólj hozzá