Erotika

Különbség Férfi és fiú között

Jöhetnék most a külsőségekkel egy férfi legyen izmos,sármos, esetleg szőrös és így tovább. Nem fogok ebbe belemenni mert a férfiasság nem a külsőségekben rejlik! Persze mérvadó a külső is, azért nem árt ha nem veszel fel női ruhát vagy nem viselkedsz nőként, viccet félre téve más oldalról közelíteném meg a dolgot. Kezdjük a férfivel a férfi tudja, hogy bánjon egy nővel tudja tisztelni.

celebkurvak-mindent-bevallalnak-szoros-seggu-kocsoggel

Nagyon sokan nem tudják, hogy egy nőnek nagyon fontos a tisztelet, tiszteld azért mert nő mert boldoggá tesz. Nem azért mert veled alszik hanem azért mert melletted ébred. A férfi tud udvarolni, türelmes nem dönget az ajtón finoman kopogtat, megvárja míg te engeded be. Előbb jegyzi meg a szemed színét mint azt, hogy milyen formás feneked van. Magabiztos tudja mit akar és tudja, hogy érje el. Nem a pénzével vagy egy szép autóval hódít hanem a személyiségével, sármjával. Mindig őszinte és nincs szüksége olcsó hazugságokra! Egy igazi férfi tudja, hogy nem kell versengenie senkivel mert egy igazi nőnek igazi férfi kell! A férfi az agyával gondolkodik és nem azzal ami a lába között van. Nem lehazudja a csillagokat hanem odáig emel! Egy fiú nem képes tisztelni egy nőt tárgyként kezeli, bunkó módon közelíti meg és nem tudja értékelni. A fiú úgy gondolkodik mint egy kisgyerek, „de szép játék kell nekem”. A nőt csak játéknak tekinti a külső érdekli és az, hogy megkapja. Játszik vele egy ideig megunja majd újabb játékot akar. Nincs tisztában az értékével sokszor azt sem tudja, mit kezdjen vele. A fiút nem a lelked érdekli, csak a tested. Nem határozott, nagyon is bizonytalan és sosem tudja mit akar a kételyek rabja. A pénzével és az autójával próbál hódítani mással nem képes mert, a farkával gondolkodik! A fiú bármit megtesz csak, hogy ágyba vigyen és képes lehazudni a csillagokat is az égről ennek érdekében!
Tanuld meg a finom különbségeket Férfi és fiú között és sosem ér meglepetés! Ha kóstoltál már kaviárt miért érnéd be tonhallal nem igaz?! Döntsd el, hogy egy Férfi kell vagy csak egy fiú mert bizony nem mindegy. Forrás: Daniellace blog

Szólj hozzá