Legalább hússzor megerőszakolta a lányát

A 45 éves férfit 2009. június 10-én a Szekszárdi Városi Bíróság erőszakos közösülés, szemérem elleni erőszak, könnyű testi sértés és állatkínzás miatt nyolc év fegyházra ítélte, emellett tíz évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.
A másodrendűként, kiskorú veszélyeztetésével és szemérem elleni erőszakkal vádolt 46 éves élettársára a bíróság két év, öt évre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki. A másodfokon eljáró Tolna Megyei Bíróság szerdai határozatában új eljárásra kötelezte a városi bíróságot, amely az indokolás szerint az egyik, nemi erkölcs elleni bűncselekményt tartalmazó vádpontban nem hozott érdemi döntést, s ezzel eljárási hibát vétett. A hatályon kívül helyezés indoka volt az is, hogy az egyik gyermek sérelmére elkövetett testi sértés tekintetében nem volt teljes körű a bizonyítás.
Az elsőfokú ítéletben ismertetett tényállás szerint a férfi 2003 és 2008 között követte el a terhére rótt bűncselekményeket. 2005-ben, akkor 15 éves nagyobbik lányát két-három alkalommal, 14 éves kisebbik lányát pedig legalább hússzor erőszakolta meg. Emellett 1988-ban született nevelt fiát bántalmazással arra kényszerítette, hogy a kisebbik lányával, valamint saját anyjával közösüljön, majd a lányt és az anyát kényszerítette fajtalankodásra.
A paranoid, agresszív személyiségként jellemzett férfi rendszeresen bántalmazta gyerekeit; egy ízben „családi összetartozásra” való hivatkozással arra kényszerítette őket, hogy ejtsenek magukon sebet. Máskor kisebbik leánygyermekét megrugdosta, mert úgy gondolta, hogy az terhes.
Első fokon állatkínzás miatt azért marasztalták el a vádlottat, mert gyerekeit arra kényszerítette, hogy öljenek meg négy macskát és két kutyát. Az ügyben a rendőrség 2008-ban indított nyomozást, miután a férfi nagyobbik lánya az iskolában beszámolt a történtekről.
A per szerdai tárgyalásán a férfi védője a vádpontok alól – az állatkínzást kivéve – a vádlott felmentését, az asszony képviselője az ítélet helybenhagyását, míg az ügyészség a súlyosbítását kérte. A bíróság meghosszabbította a két éve fogva tartott férfi előzetes letartóztatását.

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.