Celeb,  Szex,  Szexhírek cikkek,  Videók

Lindsay Lohan csak botrányokkal tud élni

Ártatlannak vallotta magát szerdán egy Los Angeles-i bíróság előtt a nyaklánclopással vádolt Lindsay Lohan színésznő, ahová bilincsben vitték. A 24 esztendős egykori gyereksztárt egy 2500 dolláros (félmillió forint) arany nyaklánc eltulajdonítása miatt idézték be a bíróságra. A nyaklánc januárban tűnt el egy elegáns ékszerboltból, amelynek kamerája rögzítette, hogy a színésznő az ékszerrel a nyakában lép ki a boltból.

Barátai szerint Lohan azt hitte, hogy kölcsönben van nála a nyaklánc. Az ügyész a vád ismertetése után közölte, hogy a színésznő akár háromévi börtönbüntetésre is számíthat, ha elítélik. A tárgyalást vezető bíró pedig felhívta Lohan figyelmét arra, hogy nem különbözik a közönséges halandóktól, tehát ne kísértse a szerencséjét.
A színésznő óvadék fejében távozhatott a bíróságról. Az utóbbi három évben ötször kényszerült alkohol- és kábítószer-problémái miatt elvonókúrára. Közben még mindig próbaidejét tölti, mivel 2007-ben elítélték ittas vezetés és kokainfogyasztás miatt.
Lohan 11 esztendősen szerepelt először a filmvásznon az Apád-anyád ide jöjjön! című vígjátékban. Később olyan népszerű filmekben tűnt fel, mint a Nem férek a bőrödbe vagy a Kicsi kocsi – Tele a tank. Zűrös magánélete miatt néhány éve pályafutása alaposan megbicsaklott, legutóbb egy mentőkötélként felkínált főszereptől esett el a Linda Lovelace pornósztárról készülő életrajzi produkcióban.
További Lindsay Lohan szex, erotika, pornó, bulvár: Lindsay Lohan édesapja nem akarja lánytát pornóban látni – Lindsay Lohan Lookbook Fall 2010 – Lindsay Lohan börtönpornó készült – Lindsay Lohan vibrátort nem vihetett a börtönbe – Lindsay Lohan vagináját és végbelét is megnézték amikor börtönbe vonult – Lindsay Lohan tizennégy évesen már szexelt és drogozott – Lindsay Lohan mélytorok lesz – Lindsay Lohan börtön, drogok, biszexualitás – Lindsay Lohan nem bír magával, lábbilincset kapott – Szex és faszmániás külföldi celeb csajok – Lindsay Lohan botrány: jézusként pózol a címlapon – Lindsay Lohan majdnem belehalt a drogokba – Lindsay Lohan villantásai – Lindsay Lohan ellen elfogatóparancs

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.

Vélemény, hozzászólás?