Pornós lányok,  Szexhírek cikkek

Mészáros Dóra után Pirner Alma ismét a rúdon

A legismertebb magyar sztriptízes csajok mind pornóztak valamikor. Így Mészáros Dóra és Pirner Alma is. Együtt is forgattak szexvideót! Alma újra színpadra lép! Pirner Alma sztriptíz világbajnok, és ledobja ruháit a férfiak legnagyobb örömére. A táncosnő a Miss Poledance Hungary 2009. rúdtánc versenyen mutatja meg magát szeptember 12-én, szombaton este a Symbolban. A szőke szépség azt a látványos produkcióját adja elő, amellyel 2006-ban megnyerte a Miss Nude Canada sztriptíz versenyt, ezáltal első európai hölgyként lett a vetkőzés világbajnoka. A táncosnő hetek óta készül a légtornász produkcióra, amelyre akkor szánta el magát, amikor a nyár elején visszatért a jamaicai rúdtánc világbajnokság zsűrijéből.
– A tengerentúlon óriási népszerűségnek örvend a rúdtánc, ami Las Vegasból indult hódító útjára. Ezt a nőies látványsportot szeretnénk bemutatni a magyar közönségnek, és az est zárásaként adom elő a világbajnoki showműsoromat 6 méteres magasságban – tudtuk meg Pirner Almától, aki a Dollhouse Tánciskolában az elmúlt évek alatt több mint másfél ezer fiatal és idős hölgynek adta át rúdtánc és sztriptíz-aerobic tudását.
Pirner Alma nemcsak fellépője és szervezője az egyetlen hazai rúdtánc versenynek, hanem jogtulajdonosa is, így aki megnyeri a Miss Poledance Hungaryt, az – az értékes nyeremények mellett – elnyeri a jogot is arra, hogy a rúdtánc világszövetség versenyein képviselhesse hazánkat. A magyar lányokat nemzetközi szakértő zsűri fogja értékelni. (Blikk) Pirner Alma pornós munkái itt – Playboy képek

Szólj hozzá