Celeb,  Szexhírek cikkek

Molnár Anikó férfiakkal hetyeg és takarít is ha kell

Molnár Anikót a sajtó ugyanolyan gyorsan kapta fel, mint ahogyan ejtette. Talán ezért “menekült” Amerikába nemrég és talán ezért él még mindig édesanyja szoknyája mellett. Molnár Anikó élete korántsem irigylésre méltó. Eddie Morphy és Michael Jackson apja mellett a sajtó állandó ostroma, a tönkrement partnerkapcsolatai, a folytonos fogyása – hízása és a pánikbetegsége sem tesz jót a szervezetének hosszú távon. Anikót nagyon sokat ismerik és csodállják, ő mégsem találja a helyét a világban.
A LifeNetwork első, saját gyártású életmódvalóságshowjának, a 2030 következő epizódjában éppen ezért esett a választás Anikóra. Az öt főből álló orvoscsoport alaposan kivizsgálta és kikérdezte Anikót jelenlegi életmódjáról. Az orvosok célja, hogy megmutassák, hogyan fog a szőke szépség 20 év múlva a tükörbe nézni, mit lát majd viszont.
Anikónak is, akárcsak a többi szereplőnek egy életmódprogramot javasolnak majd, melyet ha betart, késleltethetőek lesznek az öregedés és a stressz látható jelei. Dr. Belső Nóra, a műsor pszichiátere alaposan elbeszélgetett Anikóval is. A nem éppen hétköznapi lány őszintén tárta fel lelke mélyét és elmondta többek közt azt is, hogy miért öt kutyájával osztja meg szabadideje nagy részét. Anikó ugyanis rajong az állatokért, az őszinte szeretet amit tőlük kap jelenleg pótolhatatlan az életében. Az állatok iránti rajongása gyanánt bőkezűen támogat egy állatmenhelyet is, hogy legalább egy kicsit visszaadhasson a tőlük kapott szeretetből. Ezért hát ha a sajtó már nem is érdeklődik iránta, ha már nem írnak róla nap mint nap az újságok, akkor sem mondható el majd az, hogy Molnár Anikó a kutyának sem kell.
Most lehet Molnár Anikó végre megtalálta a helyét. Az egykori valósághős egy miskolci kaszinóban mindenesként dolgozik: kiszolgál, beszélget a vendégekkel, és ha kell, takarít. Alig egy hónapja tért haza Molnár Anikó az Egyesült Államokból, ahová nagy tervekkel utazott. A szőkeség sohasem titkolta, hogy szívesen dolgozna külföldön. A tengerentúlon azonban nem válhattak valóra álmai. Nem kapott munkát. Tovább a teljes cikkre
Molnár Anikó további témák: A testébő élt Molnár Anikó videóval – Idős férfi kitartottja Molnár Anikó Amerikában – Aktfotózás Molnár Anikóval – Molnár Anikó múltja és új segge – Molnár Anikó kivirult a a hentesfiú mellett – Nem hallgatott a Dubai kurvákról Molnár Anikó fenyegetések elé néz? – Molnár Anikó két férfival csalta Bochkort – Mit tett Anikó a hercegségben kétmillióért? – A sztár, a lúzer,és aki az anyját kereste Molnár Anikó történetei – Michael Jackson apja megakarta kúrni Molnár Anikót – Eddye Murphy is meg akarta baszni Molnár Anikót – A testéből élt Molnár Anikó videóval

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.

Vélemény, hozzászólás?