Modellek,  Pornós lányok

Nagy Barbara Viktória – Miss Alpok Adria

Lezajlott a Miss Alpok Adria Szépségverseny Heves megyei döntője. Az első három helyezetten kívül megválasztották Mátra és Hatvan szépét is. Az előválogatón határozottan kevés volt az olyan lányok száma, akik még szépségverseny-szüzek voltak. Szinten mindenkinek volt már gyakorlata, mindenki „kipróbálta már magát” valamilyen megmérettetésen. Többen az idei hatvani Strand Szépe Választáson is felbukkantak, mások már a térség összes versenyét megjárták, de duplázó indulók is voltak, akik már tavaly is neveztek a Miss Alpok Adriára. A lányok megjelenésükben és stílusukban is széles skálán mozogtak, egy tulajdonságukban azonban maximálisan megegyeztek: kellő magabiztossággal rendelkeztek.  Ki indokoltan, ki indokolatlanul.

miss_alpok_adria_szepsegverseny

Gibizer Vivien lett a második, Grócz Noémi az első udvarhölgy a szombat esti döntőben. Ahogy korábbban a hatvani Strand Szépe Választáson, a Miss Alpok Adria Szépségverseny Heves megyei döntőjében is Nagy Barbara Viktória fejére került a korona, ő lett 2013-ban Heves Megye Szépe.
A dobogós szépségeken kívül, a többi lányt is díjazták. A közönségdíjas Kristály Fanni lett, Hatvan Szépe Csombor Szabina, még a Mátra Szépe címet Grócz Noémi kapta. A döntős lányok: Öschlager Kitti, , , , , , , , , , , , , , . A lányokról a képeket itt nézheted meg.

A cikk folyatatása itt: Nagy Barbara Viktória – Miss Alpok Adria © 2013 Szexplaza.com.

Szólj hozzá