Szexhírek cikkek

Ököllel megverte férjét a vad pornószínésznő

stormy_danielsBrutálisan bántalmazta férjét a vad pornószínésznő! A pornósztár egy meglehetősen aprócska dolog miatt esett neki durván saját férjének. Azonnal letartóztatták. Megdöbbentő bűncselekményről számolt be a The Smoking Gun július 29-én. Stormy Daniels pornószínésznőt szombat délután letartóztatták a Florida államban található Tampa városában, miután brutálisan bántalmazta férjét, Mike Mozt. Az agresszív színésznő azután esett neki puszta öklével szerelmének, hogy meglátta, párja nem megfelelően mosta és teregette ki a szennyest!

Daniels puszta kezével verte össze férje, Mike fejét, áll a Tampa Bay-i rendőrség által készített hivatalos jegyzőkönyvben. Ám a családon belüli erőszakot a pornósztár következetesen tagadta. Saját elmondása szerint ugyanis nem ütötte meg Mozt, de azt azért elismerte, hogy a mosogatóba hajított egy ültetett növényt, földhöz vágta esküvői albumukat és eltört néhány gyertyát. A rendőrség rövid ideig bent tartotta Danielst a Hillsborough Megyei Börtönben, majd ezer dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték.
Stormy Daniels Stephanie Clifford néven látta meg a napvilágot 1979-ben. 17 évesen kezdett sztriptíztáncolni, 2000-ben pedig önálló show-t adott elő a Baton Rouge nevezetű klubban. Ekkor ismerkedett meg Devon Michaelsszel, aki szexfilmszerepet ajánlott neki. Daniels kezdetben leszbikus jeleneteket vállalt, és csak 2002-ben szexelt először pasival a kamerák előtt. Munkásságát számos díjjal ismerték el, de Stormy Daniels politikai karrierre is készül: 2010-ben a republikánus David Vitterrel szemben jelöltette magát Louisiana állam szenátori címéért.

Szólj hozzá