Bulvár,  Celeb,  Pornós lányok

Paris Hiltonról Zimány Linda és Dukai Regina

Mint ahogyan az már a bulvársajtó hasábjairól ismeretes, a napokban bődületes világsztár tisztelte meg jelenlétével hazánkat: Paris Hilton villantotta meg magát egy sajtótájékoztató és egy party keretein belül. Persze mindezt a magyar celebek sem hagyhatták szó nélkül: mostani videónkban Dukai Regina és Zimány Linda mesélnek Parisról.
“Meglessük Paris Hiltont, de ezen kívül érdekel bennünket természetesen az üzletház is, hiszen köztudottan szeretünk nézelődni” – meséli a Tabu Tv riporterének Zimány Linda, aki azt is elmondta, hogy barátnőjével ellentétben nagyon várja már, hogy láthassa Paris Hiltont. “Hát én inkább az üzletházra vagyok kíváncsi, mint Parisra. Ha esetleg még Benji Maddennel járna, akkor talán még az érdekelne, de úgy annyira más nem” – mondta el a sztártévének adott interjújában Dukai Regina. Zimány Linda a Tabu Tv-nek elárulta, hogy Ő még sohasem látta élőben a világsztárt, míg barátnője alaposabban utánajárt a dolognak: interneten keresett képeket Paris Hiltonról.
“Úgy gondolom, hogy Ő élvezi azt a felhajtást, ami körülötte van. Igazándiból nem ismeri senki, így könnyű azt mondani rá, hogy buta, de én úgy gondolom, hogy nem kellett volna semmit csinálnia az életében, akkor is jó dolga lett volna, de azért Ő mégis próbálgatta a szárnyait amennyire tudta, és minden ami tőle telhető, azt kipróbált. Én mondjuk a pornóvideót kihagytam volna, de hát ez így sikerült, szóval nekem semmi bajom vele” – osztotta meg a Tabu Tv nézőivel Zimány Linda.

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.

Vélemény, hozzászólás?