Bulvár,  Erotika,  Pornós lányok

Rácz Ildikó, Gigi megkapta Jerzy spermáját

Gigi nagyon vágyott végre egy szerelmes együttlétre, de a Jerzyvel töltött lopott óra valószínűleg nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
A villa hugicája félt odaadni magát Jerzynek, mert nem volt biztos benne, hogy a valóságshow-n kívül is működne a kapcsolatuk. Gigi Kasza Tibivel osztotta meg félelmeit, és azt, hogy már nem sok esélyt lát románcuknak a villa szépfiújával.
Jerzy azonban éppen az ellenkezőjét gondolja a kapcsolatról: “Isten is egymásnak teremtett bennünket! Őszintén bevallom, hogy csajozni jöttem be a villába, úgy gondoltam, hogy minden lehetőséget kihasználok, de végül igaz szerelem lett belőle. Szerintem mindketten meglepődtünk, hogy ez működhet. Annyira odavagyok Gigiért, hogy minden egyes ölelésnél merevedésem van, ezért már dupla alsógatyát hordok” – mondta a szerelmes Don Juan.
A párnak a titokszobában mindössze tíz perce maradt az összebújásra, mert a kapott egy óra nagy részét beszélgetéssel töltötték. Úgy tűnik, hogy e rövid idő nem volt elég arra, hogy Jerzy teljesen kielégítse Gigit, mert a lány egyre jobban távolodik el a szépfiútól – arra azonban elég lehetett, hogy némi testi kapcsolat létesüljön kettőjük között. Gigi ugyanis azóta émelyeg, amióta kijöttek a szobából, és úgy véli, rosszullétének köze lehet a szépfiúhoz…
További VV4 hírek: VV Éva gyógyszerre iszik – Anikó flörtje L. L.  Juniorral – VV Anikó frigiditása szexológus szemmel – Szandika visszamegy a szexiparba – Védekezés nélkül dugtak Gigiék – Rácz Ildikó, Gigi úgy érzi megfogant Jerzy spermájától – VV Gigi, Rácz Ildikó szopna – VV Jerzy kiveri a faszát a buziknak – Jerzy farka nem állt fel – VV Gigi szadómazó fojtogatós pornóvideói – VV4, Gigit megkúrta Jerzy – VV Jerzy-nek faszverő videója is van – Jerzy a villában, ratyi? Nézd meg a segglukát.

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.

Vélemény, hozzászólás?