Szexhírek cikkek

Sarka Katával csalta Bálint Antóniát Hajdú

Gyönyörű, szexis, egy sikeres producer felesége, és egy édes kisbaba anyukája. Mindene megvan, ráadásul szemtelenül fiatal: mindössze huszonkét esztendős. Sarka Kata nevét Hajdú Péter feleségeként ismerte meg az ország. De ki is ez az őzikeszemű, mosolygós fiatalasszony, akiről rengeteget olvashattunk, de valójában semmit sem tudtunk? Kata az érettségi után egy neves budai magániskolában folytatta tanulmányait. Közgazdásznak tanult, de belül érezte: ha esetleg szembe jön vele a nagy szerelem, akkor egy időre félreteszi az iskolát, hiszen fiatalon akar édesanya és feleség lenni. A végzetével Balatonföldváron találkozott. Kata tizenkilenc esztendős volt, és zsenge kora ellenére is delejes vonzerővel rendelkezett. A férfi, Hajdú Péter tapasztalt csábító volt, akinek oldalán számos híres nő megfordult. Egymásra néztek, és valami megmozdult bennük. Ekkor Hajdó Bálint Antóniával járt. A kezdeti körülmények azonban nem voltak éppen ideálisak.
– Péter odajött, elkérte a számomat, aztán SMS-ezni kezdtünk, és titokban találkozgattunk. Nagyon kedves volt, humoros, komolyan vonzódni kezdtem hozzá. Ám nem volt könnyű a helyzet, hiszen mindketten párkapcsolatban éltünk, nekem is volt kedvesem, Péter pedig Bálint Antóniával járt.
– Végül mindketten szakítottunk. Ám nehéz idők következtek, többször különváltunk, mire felismertük azt, hogy nekünk együtt kell maradnunk. Sok hibát elkövettem… El kell ismernem, hogy ha akkor valaki azt mondja nekem, hogy egyszer Péter felesége leszek és a gyermeke anyja, szerintem remekül szórakoztam volna rajta – mesélte Kata. Péternek el kellett fogadtatnia magát Kata szüleivel is, akik eleinte féltették lányukat a nagy étvágyú producertől.
– Köztudomású volt, hogy előttem Péter elég sok nővel járt, és finoman szólva sem tagadta meg az élvezeteket. A szüleim eleinte kételkedtek benne, hogy valóban komolyak- e a szándékai, ráadásul zavarta őket az, hogy Peti gyakran szerepel a lapokban. Féltettek ettől a világtól és Pétertől is.
Komoly viták voltak, idő kellett, mire megismerték Peti igazi arcát. Igaz, máig sem örülnek, ha Péter nélkül szerepelek. Azt megértik, hogy Péternek a felhajtás hozzátartozik az életéhez, sikerének velejárója, de a szüleim azért mindig figyelmeztetnek, hogy van egy határ, amit nem szeretnék, ha átlépnék. Az, hogy Péter számos híres hölggyel járt együtt, nemcsak a szülőket, de Katát is idegesítette.
– Féltékeny természet vagyok, és ez a téma az agyamra megy. Annyira fel tudom idegesíteni magam, hogy ha meglátom a tévében Péter valamelyik exbarátnőjét, odamegyek, és elkapcsolom a csatornát. (Borsonline)

Szólj hozzá