Erotika

Szexből lett milliomos Keleti Györgyi?

Keleti Györgyi nagy bajban van – telefonját lehallgatták, és számos terhelő bizonyíték merült fel ellene. A vád üzletszerű kéjelgés elősegítése. Keleti György volt hadügyminiszter lányának ügyét már két napja tárgyalják a bíróságon, a Nemzeti Nyomozó Iroda által rögzített felvételekből pedig számos pikáns részletre derült fény.
Györgyi a szalagon arról beszélt, hogy ő is rendszeresen dolgozik külföldön, mellyel igen szép összegeket keres – pár nap alatt akár több millió forintot. E mellett közvetítői munkát is végzett napi 100 euróért – lányoknak segített külföldön szobát bérelni, illetve az internetes hirdetések felkerülésében is szerepe volt. A felvételeken ez is elhangzott: “én lányokat dolgoztatok külföldön, de én nem járok a Kempinskibe kurválkodni.” Györgyi jövő év februárjában áll ismét bíróság elé.
Az ügyben nemcsak Keleti Györgyi, de Laky Zsuzsi, az egykori Miss Európa is érintett. Az egyik felvételen Györgyi ugyanis említést tesz arról, hogy ő maga is hasonló indokokkal utazgat külföldi klienseihez, mint azt Zsuzsa teszi: “Majd én is azt mondom, amit a Laky Zsuzsi szokott, hogy elmegyek nyaralni.” Utóbbi azonban kikéri magának a vádakat, hiszen alig egy hete volt az esküvője, és fogalma sincs, Györgyi miért őt említette a felvételen.
Keleti Györgyi életéből egy kis ízelítő:

Kurva hírek az örömlány világból, és további cikkek Keleti Györgyivel: Keleti Györgyi pinája – Máris az éjszakában Keleti Györgyi? – Keleti Györgyi szexvideóval sokkolta családját – A magyar lányok szeretnek olaszországban kurválkodni – Keleti Györgyi kurválkodott – Keleti Györgyi allűrjei – Szexis harci bevetés Keleti Györgyivel – TBC-s beteg kurva szopta a faszokat Miskolcon – Keleti Györgyi allűrjei – Keleti Györgyi belebetegedett az őt ért vádakba – Prostik futtatásával vádolják a volt miniszter lányát

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.

Vélemény, hozzászólás?