Weisz Fanni fotóját szexoldalak közölték le

Vigyázat a nyilvános szereplésekkel! – Sok magyar lány szépségversenyeken, weblapokon, közösségi oldalakon közszereplést vállal, és utána csodálkozik, hogy a az erotikus és bulvármédiákban olyan dolgokkal találkozik, ami neki nem tetszik.
Sokan a magánéletükről is nyilatkoznak, kivel, meddig, mikor, most szingli vagyok, stb. Fotózásokon, videókon tangában, bugyiban, és egyre többen meztelenül a világ elé tárják a bájaikat. Miután szétrakták a lábukat és erotikus mozgást végeznek a testükkel, azt gondolják, hogy az erkölcsi morál velük kivételt tesz.
Vigyázat a közösségi oldalakkal! – Weboldalak tízezrei jelenítik meg közösségi oldalakról a tagok profilképeit és a linkeket. Legismertebbek a Facebook alkalmazások. Minden közösségi oldalon a tag állítja be, hogy engedélyezi-e az adatlapja, fotói és adatai nyilvánosságát. Bognár Franciska a TV2-nek nyilatkozott a témában, a videó itt nézhető.

A média szerint 800 modell fotójával és adataival, közte a siket szépségkirálynőével is visszaéltek, és feltöltötték egy szexoldalra. A cikk folytatása itt

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.