Celeb,  Erotika,  Pornós lányok,  Szex

Szorcsik Viki: más vagyok mint a többi meztelen modell

szorcsik-viki-vetkozikLevetkőzökk egy férfimagazin kedvéért Szorcsik H. Viki (19). A Jóban Rosszban fiatal színésznője sorozatbeli szerepe miatt mutatta meg bájait, mivel a forgatókönyv szerint karaktere levetkőzött egy óvszerreklám kedvéért, ami nem kis galibát okozott Bencsik Beának. A pikáns képek azonban Viki életében is okoztak némi fejfájást.
– A főszerkesztő odalépett hozzám, és azonnal döntenem kellett. Át se gondoltam, és rögtön rávágtam, hogy igen. Őszintén szólva, kicsit megbántam. Igaz, hogy nagyon ízlésesek a képek, és tetszenek is, az viszont már más kérdés, hogy megjelenik egy magazinban, és a pasik erre csurgatják a nyálukat – kezdte Viki, aki szerint egy nőnek igenis legyenek titkai, és ne tárulkozzon ki teljesen.
– Úgy érzem, hogy más vagyok, mint a többi férfimagazinban pózoló lány. Természetesen nem akarom megbántani őket, de szerintem a nőnek kell egy kis titokzatosság ahhoz, hogy igazán vonzó legyen azon a bizonyos éjszakán, vagy abban a kapcsolatban, amelyben él.
A fiatal színésznő azt is elárulta: szabad a szíve.
– Szingli vagyok, de most nagyon élvezem a szabadságot, mivel nincsenek kötöttségek és csak magamnak felelek.
További Szorcsik Viki szex, erotika, bulvár: Szorcsik Viktóriának Liptai bikája jön be a legjobban – Szorcsik Viki cicit villantott – Liptai bikája most Szorcsiknak feszíthet – Szorcsik Viki meztelen – Szorcsik Viki szexfotózás videója – Szorcsik Viki Playboy – Szorcsik Viki szexi vetkőzése videó

A cikk folyatatása itt: Szorcsik Viki: más vagyok mint a többi meztelen modell © 2010 Szexplaza.net.

Szólj hozzá