Bulvár,  Szexhírek cikkek

Tetotvált CKM modell a Fidesz elnöki stábban!

kriston_viktoriaEgy ilyen irodába minden nap öröm dolgozni menni! Egy szépségverseny győztes és egy Turizmus szépe modellt, a tetovált Kriston Viktóriát alkalmazza a Fidesz Orbán Viktor pártelnök stábjában, a csinos hölgyről korábban félmeztelen fényképek is megjelentek a CKM férfimagazinban. Tovább a teljes cikkre

Kriston Viktória: 1986-ban, Egerben született. Másodéves hallgató az Eötvös Loránt Tudományegyetem politológiai szakán. Ha minden igaz, politológus vagy politikai szakértő válik egyszer belőle.
A tanulmányai mellett kezdett el a modellkedéssel és a versenyzéssel foglalkozni. 2002-ben az Eger strandszépe lett, 2006-ban a Miss Universe Hungary döntőse volt. Idén, a Főiskolások és Egyetemisták szépségversenyén a dobogó harmadik helyét foglalta el.
Az életében fontos szerepet tölt be a tánc. 8 évig néptáncolt, majd azt követően 4 évig hip-hop táncot tanult. Napi rendszerességgel step aerobikozik, alkalmanként nevelőapjával teniszezik. Anolul középfokon, németül alapfokon beszél. Nyitott közvetlen embernek tartja magát. Számára a család a legfontosabb. Szülei rendkívül liberálisak. Nagyon jó nevelést kapott tőlük. Távlati céljai közt szerepel, hogy Brüsszelbe költözzön az Eu központjába, hogy ott kamatoztathassa az egyetemen szerzett tudását. Összességében tehát egy erősen karrierorientált, az önálló, független, sikeres életre vágyó nő, aki szeretne a politika világában komoly sikereket elérni.

Szólj hozzá