Celeb,  Erotika,  Szexhírek cikkek

Veronikát kúrta meg alekosz

Egy egész országot boldoggá tette Veronika azzal, hogy szét tette lábait és megdugatta magát a pókhasú szexre vágyó Alekosznak. Ennek csak lelki társa, Éva nem örül.
Hét hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy Alekosz férfivágya beteljesüljön, pedig a ValóVilág kezdete óta bőszen próbálkozott minden szembejövő nőnél. Maga számolta össze, hogy a villában töltött ideje alatt hozzávetőleg húsz-harminc nőnek szeretett volna a bugyijába jutni, a versenyzőkön kívül a fodrászoknak, a tanárnőknek, a sminkeseknek, sőt néha a játékostársakhoz vendégségbe érkező hölgyeknek is, eredménytelenül. Különösen csalódott volt attól, hogy saját valóságshow-jának egyik döntősével, Olgával töltött randi is rosszul sült el, ezért Veronikánál mindent beleadott. Igazi romantikus nappal ágyazott meg ahhoz, hogy terve megvalósulhasson. Először egy arborétumba, később sétarepülésre vitte, majd luxusbuszában verset olvasott a lánynak, aki ettől olyannyira elalélt, hogy engedett Alekosz szelíd rohamának. A Bors úgy értesült, hogy a felek az éjszaka folyamán forró szexcsatát vívtak, de úgy is fogalmazhatunk, hogy kielégítően töltötték az időt.
A napilap azt firtatta a görög fiú ismerőseinél és családtagjainál, hogy a történtek növelik-e Veronika esélyeit a végső győzelemre vagy éppen ellenkezőleg, azaz Alekosz a beteljesült álmot, vagy a megfejtendő titkot fogja választani vasárnap este? A kérdésben megoszlanak a vélemények:
– Alekosz kiismerhetetlen figura, nem lehet tudni, hogy Veronika előnnyel indul-e a végső versenyben – magyarázza Szandika. – A szexhez egyébként gratulálok, épp itt volt az ideje, hogy történjen valami ezzel a fiúval. Remélem, jól sikerültek a dolgok. Ha mégis voksolnom kellene, szerintem Olgát választja.

Szólj hozzá