Csodás éjszaka

Már jó ideje együtt vagyok a barátommal. Már több mint két éve. Én 15 éves vagyok, ő meg 16. Mind a ketten szüzek vagyunk, és mind a ketten vágyunk egy hatalmas szeretkezésre. Már az elejétől kezdve annyira vártuk, hogy eljöjjön a mi időnk. Nem akartam elsietni, de persze ő már rég akarta volna, de várt rám addig, ameddig én akartam. Már sok tapasztalatunk van, mert sok szép dolgot éltünk már át együtt. Be volt minden előre tervezve, hogy majd nála fogok aludni, és olyan csodás éjszakát töltünk el együtt.
Előtte már annyiszor eljátszottam fejben, hogy milyen lesz ez az egész, és ő hogyan fog engem várni. Minden annyira csodás lesz, már tudtam előre. Annyira izgatott voltam, és már az összes pontom bizseregve várta az éjszakát. Felvettem a legszexisebb fehérneműemet, mert semmit se akarunk a véletlenre bízni. Olyan ruhát vettem fel, hogy ne legyen túl kihívó, de tudtam, hogy őt ez leveszi a lábáról.
Elmentem hozzájuk. Ahogy beléptem hozzájuk halk, lágy zene ütötte meg a fülemet, és mindenhol gyertyák és rózsaszirmok voltak. A szülők nem voltak itthon, mert úgy intézte, hogy csak a miénk legyen az egész ház. Egy lágy csókkal fogadott, és rögtön a szobájába vezetett. Csóközön közepette már az ágyban hemperegtünk. A farkára került a kezem, de már most olyan jó kemény volt, hogy csak, na. Már ettől jól beindultam, és éreztem, hogy csupa kéjnedv vagyok. Ő már a tangámban kalandozott, és izgatta a csiklómat. Nemsokára már ott is hagyta, és elkezdett mindenhol puszilgatni. Közben lekerült a pólóm meg a melltartóm is. Elkezdte fogdosni és nyalogatni a mellemet. Csak úgy szívogatta és nyalogatta a bimbómat. Én ezektől kis nyögéseket hallattam. Annyira vártam, hogy tovább menjen, és a puncimat nyalogassa, hogy végre kezelésbe vehessem én is őt. Haladt lefelé, lekerült a szoknya és a tangám is. Puszilgatta, csókolgatta, kicsit belenyalt, de nem kezdte el a nyalást, hanem kínzott még. Elkezdte a lábamat is csókolgatni. Akkora nagy öröm volt ránézni, és látni, hogy mennyire élvezi ezt az egészet, és várja, hogy ő élvezze a gyönyörűséget. Visszatért a pinámhoz, és úgy nyalt, ahogy még soha. Beleremegett az egész testem az élvezetbe, és éreztem, hogy már nem kell sok. Erre elkezdett ujjazni, de közben folytatta a nyalást. Most még jobban elkezdtem sikongatni, és lassan el is élveztem. Örültem neki, hogy végre ő következett.
Én is megszabadítottam őt a ruháitól. Még jobban megjött hozzá a kedvem, amikor megláttam ágaskodó faszát. Egyszerűen imádtam már csak nézni is. Jó hosszú és vastag volt. Elkezdtem verni, de rájöttem, hogy ő ennél sokkal jobbat érdemel. Ettől is már szaporább lett a lélegzete, és már teljesen kész volt. Először csak bekaptam a makkját, és nyalogattam, izgattam. Már láttam, hogy a szeme is csillog a boldogságtól. Tudtam, hogy ezt annyira imádja, és hatalmas élvezetet nyújtok neki ezzel. Elkezdtem nagy erőkkel szopni, de ezt én is annyira élveztem, hogy vastag farkát érezhetem a számban. Éreztem, hogy mindjárt elélvez, de így még jobban elkezdtem szopni. Akkorát élvezett a számba, és lenyeltem az összes gecijét. Már annyira felvoltam izgulva, és mindenem arra várt már, hogy magamban érezhessem a farkát. Tudtam, hogy neki is ugyanezen jár a feje.
Rámásztam, elkezdtem csókolni, de olyan tüzesen, mint még soha. Olyan jó volt érezni a meztelen testét rajtam. Már annyira be voltam zsongva, hogy mindjárt átesek rajta. Elkezdte dörzsölgetni, és végül behatolt. Mind a ketten egy nagyot nyögtünk erre. Olyan nedves voltam, hogy simán becsúszott az egész. Először lassabban, majd egyre gyorsabban kezdett el kefélni. Azt hittem, hogy a mennyországban vagyok annyira jó volt. Egyre nagyobbakat nyögtem, és azt akartam, hogy ennek az élvezetnek sose legyen vége. Mikor a szemébe pillantottam még jobban élveztem, és még jobban vártam a beteljesülést. Közben mondogatta, hogy annyira imádlak, és ettől még jobban odavoltam. Már mind a ketten közel jártunk az elélvezéshez. Csodálkoztam rajta, de én mentem el előbb, de csak egy kicsivel. Végül a mellemre élvezett, de még ez is annyira jó volt. Teljesen kész voltam. Jó lett volna még egy menet, de a gyönyörtől teljesen végem volt.
„Annyira csodás voltál, köszönöm ezt neked”- mondta, és én is ugyanezt gondoltam. Így meztelenül, egymás karjaiban elaludtunk. Mind ketten tudtuk, hogy annyi ilyen csodás éjszakánk lesz még, Annyira boldog voltam, hogy azt kimondani nem lehet, de remélem ő ugyanazt érezte, mint én.

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.