Celeb,  Erotika

Paris Hilton drogozott, és bugyi nélkül dobta szét a lábát

paris_hilton_szoros_pinat_villantottA világhírű celeb Paris Hilton kézitáskájában igazoltatáskor kokaint találtak, s a dúsgazdag örökösnő most nagy pácban van, mert akár négy év börtönre is ítélhetik.
Las Vegasban furikázott luxusautóban Paris Hilton egyik barátjával, amikor a rendőrök rutinellenőrzésre megállították az autót, Egy rutinellenőrzés során gyanús külsejű fehér port találtak Paris retiküljében. Az anyagot azonnal laboratóriumba küldték, ahol kiderült, hogy az bizony kokain, egészen pontosan 0,8 gramm. A rendőr a pénztárcájában találta meg az illegális kábítószert. Paris Hilton azonban azt mondta, hogy a tárca nem az övé, csak kölcsönkapta valakitől, és a kis zacskóban lévő kokóról azt hitte, hogy rágógumi. A dúsgazdag örökösnőnek voltak már hasonló balhéi – ittas vezetés, marihuána birtoklása -, de ezeket korábban sikerült megúsznia.
A mostani eset kapcsán letartóztatták, de ügyvédje, David Chesnoff segített Parisnak kijutnia a börtönből. A szabadulás után néhány órával az ügyvéd már nyilatkozott is, és a sajtóhoz intézte szavait: “Az üggyel a bíróság foglalkozik, nem pedig a média. Arra kérem az embereket, hogy addig ne ítélkezzenek, amíg a bíróság nem vette kezébe az ügyet.”
Paris az egyik közösségi portálon a rajongókhoz intézte szavait, és megköszönte, hogy szeretik és támogatják. “Nagyon hálás vagyok minden rajongómnak, hogy szeretnek és kitartanak mellettem. Köszönök mindent, és nagyon szeretlek benneteket.”
Idén rájár a rúd Parisra: Dél-Afrikában, a foci világbajnokság alatt már belekeveredett egy kábítószer ügybe, de azt sikerült megoldania. 2007-ben viszont ittas vezetés miatt börtönbe kellett vonulnia.
Miután illegális kábítószer-használat miatt lekapcsolták a rendőrök Parist, a szőkeség azonnal kikéredzkedett a vécére. Egy a nevét nem vállaló ”kedves” ismerőse szerint nem pisilnie kellett, hanem csak meg akart szabadulni attól, ami nagy bajt hozhatott volna a fejére.
– Paris a kokaint rendszeresen a vaginájába rejti el. A fehér port beleteszi egy gumi óvszerbe, azt meg feldugja magának. Egyébként ugyanezzel a trükkel játssza ki a reptéri biztonsági intézkedéseket is – árulta el a titkot, s még hozzátette: a Hilton lány ravasz, mint egy róka, hidegvérű, mint egy tigris, és olyan gyorsan kapcsol, mint egy macska.
Durva villantás, akár egy szexlapba is elmenne. Paris Hilton enyhén szőrös pinája premier plánban.
További Paris Hilton bulvár, szex, pornó: Paris Hilton mint Marilyn Monroe – Paris Hilton pornó fake szexképek – Paris Hiltont szexuális zaklatással vádolják – Paris Hilton csimpánzzal csókolózott – Marilyn Monroe meztelen képek – Marilyn Monroe pornóval indító politikuskurva volt – Marilyn Monroe-t csak alázták a férfiak – Paris Hilton seggbe baszva fake képek

Egy megjegyzés! A www.S1EX.com oldalon színvonalas adult tartalom található.

Vélemény, hozzászólás?