Celeb,  Szexhírek cikkek

Meglopták Labancz Lillát

labancz_lillaLabancz Lilla két gyönyörű hetet töltött Bali szigetén. A fiatal színésznő mégsem felhőtlenül boldog, a reptéren ugyanis ellopták a laptopját. Labancz Lilla csupa mosoly! Az Álom.net sztárja ugyanis nem akárhol pihent, Bali szigetén töltött két hetet barátnőjével. „Csúcs szuper volt! Nagyon rám fért a pihenés, úgyhogy kizárólag alvással és bulizással múlattam az időt. Többnyire éjszaka partiztunk a barátnőmmel, nappal pedig igyekeztünk alvással és napozással feltöltődni. Általában éjfélkor indultunk el a bárokba, ahová a nagy szegénységben élő helyieket be sem engedték. Így leginkább amerikai és ausztrál szörfös fiúkkal lehetett barátkozni. Annyira nem bántam” – jegyezte meg viccesen Lilla, akinek a szigeten ismét lehetősége adódott, hogy delfinekkel ússzon.
Labancz Lilla annak ellenére is csak mosolyogva tud mesélni arról a Bali szigetén töltött két gyönyörű hetéről, hogy kedvenc fotói elvesztek. A Boszorkányok című film – melyben Pamela Andersonnal együtt szerepel majd – őszi forgatására készülő ifjú színésznő utazását ugyanis egy apróság azért beárnyékolta: a reptéren ellopták Lilla laptopját, benne az összes kint készült fotóval.
„Egyetlen percre vettem le a szemem a táskámról, amikor pénzt váltottam. De ez épp elegendő volt ahhoz, hogy elvigyék. Nagyon kiborultam, rögtön szóltam a biztonságiaknak, akiknek sajnos nem sikerült kideríteni, ki volt a tettes. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem a pénzváltó lopta el” – állította Lilla, aki a férfinem szerencséjére néhány fotót, amely a fényképezőgépén volt, megmentett.  – írja a Kiskegyed.

Szólj hozzá